Is ons verhaal ook jullie verhaal?

”Al maanden, maar waarschijnlijk al jaren bent u op zoek naar uw favoriete plek in Frankrijk. Op vakantie kijkt u bij elk makelaarskantoor in de etalage of er iets van uw gading bij zit. Wellicht bent u al meerdere keren met een makelaar op stap geweest. De stapel ‘bon de visite’ wordt groter en groter. Maar helaas zonder resultaat. Misschien staat u wel op het punt het maar op te geven…?”

Herkent u zichzelf in bovenstaand verhaal? Of wilt u dat in ieder geval voorkomen? Het zoeken naar een bestaande woning in Frankrijk gaat niet altijd over rozen. De prijs van een op instorten staande grange is zomaar tienduizenden euro’s. De restauratiekosten vaak het dubbele daar van. Nog maar te zwijgen over de problemen met het verkrijgen van een bestemmingswijziging, water en elektriciteit, afvoer en telefoon, … En dan hebben we het nog niet eens gehad over de anekdotische toestanden die je gaat meemaken met al die charpentiers, maçons, plombiers, … En wat heb je dan: na jaren ploeteren een woning die een plaatje is om te zien, je helaas het dubbele gekost heeft van wat je dacht, het ene onderhoudsprobleem na het andere blijkt te hebben, het vocht is er elk bezoek pas uit als je op het punt staat weg te gaan, in de winter blijken de winters in Frankrijk best koud en die houtkachel uit die leuke brocante blijkt lastig te stoken.

Maar wat is dan de oplossing?

Die hebben wij voor u gevonden! Bouw uw eigen huis op een locatie die u zelf heeft uitgekozen. Voor kosten die nog niet de helft zijn van bestaande bouw. In een tijdsbestek dat u zeker zal bevallen. Bekijk vooral ons stappenplan hiernaast!

Het zoeken van bouwgrond

Op de website van I.G.C kunt u een hoop kavels vinden die aangeboden worden. Grote kavels, kleine kavels, aan de rand van een stadje of midden in de ongerepte natuur. Ook is het mogelijk een zoekopdracht te geven.

Het bouwen van een huis

I.G.C bouwt elk huis op maat. Met de voorbeelden krijgt u een idee van de mogelijkheden en de daarbij behorende prijzen. Uiteindelijk zal een op uw wensen en eisen afgestemd plan gemaakt worden.

Puntjes op de 'i'

Het begin van het genieten van uw eigen huis in Frankrijk is het inrichten ervan. Wellicht wilt u een keuken laten installeren, een terras laten aanleggen, een zwembad laten bouwen? Turn-key projecten zijn onze specialiteit; laat u door ons begeleiden.

Het genieten

Ja, daar kunnen we u niet bij helpen. Alhoewel… we komen graag een keer langs voor een glaasje wijn!

IGC-bouw.be staat voor:

  • Individuele nieuwbouwprojecten
  • Kleine en grote budgetten
  • Bouwen in ZW-Frankrijk en i.h.b. regio Lot en Dordogne
  • Een aanpak en een prijs die u zullen bevallen

Logo Airpark Cahors

Onze projecten: Airpark Cahors

Ten zuiden van Cahors ligt het vliegveld, vlakbij het plaatsje Lalbenque. Naast de landingsbaan wordt een park gerealiseerd voor vliegeniers die zelf een vliegtuig hebben en dat bij hun huis willen stallen. Naast de mogelijkheid hiervoor een plek in een hangar te huren is het ook mogelijk om je kist in je eigen hangar naast je woning onder te brengen.

Voor meer informatie: kijk op www.airparkcahors.com

Vertegenwoordiger

Lex van den Nieuwenhuizen
Les Falières
46250 Montclera
France
GSM: 0031-6-30257440
email: Lex@IGC-bouw.be

 

I.G.C Construction

Agence Cahors
764 Côte des Ormeaux
46000 Cahors
France
Tél. : 05.65.53.32.55